Panorámás tűztér betétek

Panorámás nagy üvegfelületű kandallóbetéteinknek köszönhetően maximálisan élvezhető a tűz látványa használat során. A tűzterek fa fűtőanyag felhasználásával meleg levegőt állítanak elő a helyiségben, légcsatornák rákötésével még a többi helyiség meleglevegő ellátottsága is megoldható. A nagy üvegfelületű panoráma tűzterek esetében a kandallótűztér ajtaja liftes szerkezettel van kialakítva, itt az intenzív égés miatt fontos a feltolható ajtószerkezet, hiszen ajtó nyitásával a nagy üvegfelület miatt a füst a szobába landolna. A liftes szerkezetű mechanikának  köszönhetően  alulról nyitjuk az ajtót, így levegőt juttatunk alulról a tűztérbe, és alulról felfelé a füst a kéményen távozik. Az üveg tisztíthatóság miatt ezek a kandalló ajtók is kinyithatók. Az égéstér belseje speciális anyaggal bélelt, aminek jó tulajdonsága, hogy hőtároló, tehát biztosítja a kandalló jobb hőtárolását és hatásfokát.

ÚJDONSÁG:  Az  égéstér belsejében lévő Termotech bélés már fekete színben is rendelhető

Az általunk forgalmazott Spartherm és Kratki panoráma kandallóbetétek esztétikus, és a tűz látványa maximálisan élvezhető. A nagy üvegfelület miatt több sugárzó hőt ad le, a készülék. Ezeket a tűztereket is megépíthetjük a korszerű hőtárolós anyagoknak köszönhetően, hogy a lehető legjobb teljesítménnyel működjenek, és az elvárásunknak maximálisan megfeleljen.

Ezeknél a panoráma liftes szerkezetű tűztérbetéteknél, mindenképp minőségi kandallókba gondolkodjunk. A piacon óriási választék áll rendelkezésre, de sokszor a szerkezet kialakítás gyengébb nem megfelelő élettartamú, ha szeretné használni  is készülékét és nem csak gyönyörködni szeretne benne, nagyon fontos a megbízható gyártmány és a megfelelő kivitelező szakember hozzá.

Amire figyelni érdemes:

A belső anyaga ne csak könnyű szigetelőanyag legyen, hiszen sok gyártó sajnos ezen spórol.

A tisztaüveg rendszer is elengedhetetlen feltétel, a nagy üvegfelületek miatt, hiszen itt akár két vagy három oldalról is élvezhető a tűz látványa, ezért ha nem működik megfelelően a tisztaüveg rendszer és állandóan kormos lesz akkor sok kellemetlenséget okozunk magunknak.

A liftszerkezet működés is fontos, emelés közben nem szorulhat, akadhat, ezért is érdemes megbízható gyártó készülékét beépíttetni.

Az üvegek illeszkedése is fő szempont, hogy tökéletesen zárjon a kandalló.

Tanácsért fordulj hozzánk bizalommal .

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Győr, Álmos. u. 10

Tel: 06/30 6404492