Bemutatkozás

Vállalkozásunk 1990 óta működik,  azaz közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a  kandallók, cserépkályhák, téglakályhák, kültéri és beltéri kemencék tervezése és kivitelezése területén.

Mind az értékesítés, mind a kivitelezés során törekszünk arra, hogy a megrendelőinknek a minőséget vigyük az otthonába. Vásároljon kandallót  nálunk, garanciával a legjobb feltételek mellett. Fontos számunkra  a minőségi precíz kivitelezés, megrendelőink elégedettsége és a jó kapcsolattartás ügyfeleinkkel. Megrendelőinket minden esetben teljes körűen tájékoztatjuk minőségi termékeinkről, hiszen nemcsak a kivitelezést, de a teljes körű alapanyag beszerzést is elvégezzük. Így Önök már nem kell sok időt eltölteni a kandalló, vagy cserépkályha anyagok beszerzésével, mert a kandallóhoz akár a kőburkolatot, vagy a kályhacsempét is méretre tervezzük és gyártjuk. Nagy forma és színválasztékkal rendelkezünk. Kiváló partnerekkel dolgozunk az ország egész területén. A kandallóbetétek élettartama függ a minőségétől, de nagyon fontos elem még a szakszerű kivitelezésük is. Az általunk forgalmazott és üzembe helyezett kandallók, kályhák, és tűztérbetétek kiváló minőséget képviselnek, és a megbízható szakszerű kivitelezési munkánkra garanciát vállalunk.  

Bemutatótermünkben megtekintheti az általunk épített kandallókat, kályhákat.
Igény esetén  nyitvatartási időn túl is rendelkezésre állunk az Ön által egyeztetett időpontban.
06-30/640-4492

Hogyan történik a megrendelés vagy vásárlás:

1.) Bemutatótermünkben tájékozódhat nyitvatartási időben, vagy akár azon kívül is előre egyeztetett időpontban. Kandalló és kályha választás előtt, a technikai adatokon túl a küllem sem mellékes. Fontos a divatos forma, a trendeknek megfelelő kinézet is. Gyártóink is ennek tudatában, alkotják meg az újabb termékeiket.

2.) Elképzelési alapján, ingyenes előzetes árajánlatot készítünk.

3.) Helyszíni kiszállás, műszaki  felmérés, tervkészítés és árajánlat pontosítása, térítés  ellenében, mely a megrendeléskor jóváírásra kerül.

4.) Megrendelés , előleg befizetése.

5.) Anyagbeszerzés

6.) Helyszíni kivitelezés , előzetes egyeztetett időpont szerint, kandalló vagy kályha beüzemelése, ezzel egyidőben a fennmaradó vételár kiegyenlítése a helyszínen.

7.) Tűztér vagy kályha anyagok rendelése esetén 150 000.- Ft-tól  Győr és 30 km-es körzetén belül ingyenes házhozszállítási lehetőség.

 

Miben tudunk a rendelkezésére állni?

  1. ) Minőségi, egyedi kandallók megfizethető áron
  2. ) Gazdag választék
  3. ) Megbízhatóság, garancia
  4. ) Egyedi kandallók az Ön igényeire szabva.
  5. ) Egyedi tervezésű, kandallók, kandallóburkolatok.
  6. ) Egyedi tervezésű cserépkályhák, és kályhacsempék          gyártással.
  7. ) Mobilkandallók beüzemeléssel.
  8. ) Személyes tanácsadás, az Ön igényeihez, egyeztetett időpontban.  Mobil: 0630/6404492

Kérdése van? Állunk rendelkezésére!